Online inzage – Sûnhûs Gezondheidscentrum Makkum – Makkum

Welkom op de website van
Sûnhûs Gezondheidscentrum Makkum

Informatie gezondheidscentrum
Sinds 16 mei 2011 is het gezondheidscentrum Makkum gevestigd in het Sûnhûs. Het doel van dit "gezonde huis" is zoveel mogelijk goede zorg aan te bieden dicht bij de mensen in de buurt. Speerpunten van het Sûnhûs zijn preventieve en chronische zorg: proberen zo lang mogelijk, zo gezond mogelijk te blijven. Wij zijn er niet alleen voor de "cure" maar ook voor de " care".
Lees meer..

Sûnhûs Gezondheidscentrum Makkum
Ds. L. Touwenlaan 13a 8754 BP Makkum

Online inzage

Op 1 juli treedt een onderdeel van de Wet “aanvullende bepaling verwerking persoonsgegevens in de zorg” (Wabvpz) in werking. Dit onderdeel geeft patiënten het recht op elektronische inzage in het dossier dat elke zorgverlener van hen bijhoudt. Op 1 januari 2021 is online inzage mogelijk.

Vanaf 1 juli 2020 kunt u een digitaal afschrift van uw patiëntendossier van ons ontvangen. Wij maken een PDF bestand conform richtlijnen van de Wabvpz. Het PDF bestand mailen wij beveiligd naar u. Bij beveiligd mailen ontvangt u een mail met het bericht dat er een mail in een portaal voor u klaar staat.

Vanaf 1 juli 2021 hopen wij online inzage via een door u gekozen app/portaal mogelijk te maken. Mocht u praktische vragen hebben over de “online inzage” dan kunt u deze aan onze HAGRO praktijkmanager J. Thibaudier stellen via het onderstaande formulier. Inhoudelijke vragen over uw dossier dient u via de doktersassistente te stellen of mailen naar info@gezondheidscentrummakkum.nl

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord