GGZ Jeugd – Sûnhûs Gezondheidscentrum Makkum – Makkum

Welkom op de website van
Sûnhûs Gezondheidscentrum Makkum

Donderdag 5 oktober heeft gezondheidscentrum Makkum een teamdag. De praktijk en apotheek zijn alleen bereikbaar voor spoed. 

Sinds 16 mei 2011 is het gezondheidscentrum Makkum gevestigd in het Sûnhûs. Het doel van dit "gezonde huis" is zoveel mogelijk goede zorg aan te bieden dicht bij de mensen in de buurt. Speerpunten van het Sûnhûs zijn preventieve en chronische zorg: proberen zo lang mogelijk, zo gezond mogelijk te blijven. Wij zijn er niet alleen voor de "cure" maar ook voor de "care".
Lees meer..

Vacature POH GGZ 16-24 uren! Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

Sûnhûs Gezondheidscentrum Makkum
Ds. L. Touwenlaan 13a 8754 BP Makkum

GGZ Jeugd

Momenteel hebben we tijdelijk geen POH GGZ jeugd binnen onze praktijk. In samenwerking met de gemeente zijn we naarstig op zoek naar iemand.

De POH GGZ jeugd ondersteunt de huisartsen bij de zorg voor kinderen en jongeren tot en met 16 jaar die kampen met psychische en psychosociale problemen. Tevens kunt u als ouder/opvoeder bij haar terecht met opvoedingsvragen. Gezamenlijk wordt gekeken welke problemen voorliggend zijn en wat hierbij het best passende behandelaanbod/therapie is. Dit kunnen gesprekken met haar zijn, of mogelijk wordt besloten dat een verwijzing naar een externe zorgaanbieder passender is. U heeft geen doorverwijzing nodig voor deze ondersteuning.